SaraWinek_OmMig_Profilbild

Sara Winek är jag.

Under mina 28 hittills levda år har jag funderat på hur jag bäst ska beskriva mig själv och har kommit fram till att det mest passande ordet är passionerad. På vilket sätt kanske du undrar då? Jo, på det sättet att mitt mål är att varje sekund, varje möte, varje tanke, handling och erfarenhet ska upplevas som meningsfull. Meningsfull i den bemärkelsen att det ska ge näring åt själen och hjärtat.

Att vara passionerad är energikrävande eftersom få saker lämnas åt slumpen, men det är något jag föredrar framför dötid och tristess. Helst skulle jag önska att dygnet bestod av 48 timmar och att man inte behövde mer än 3 timmars sömn per natt, då skulle jag hinna med allt jag ville här i livet! Men i verkligheten får man helt enkelt prioritera sina passioner. Det som står mig närmast hjärtat i livet är mina nära relationer, sången och musiken,  konsten och kreativiteten,  veganismen samt att lära mig mer om världen. Över lag är jag vetgirig – jag får jag inte nog av att lära mig saker! Utöver detta är min önskan att på något eller några sätt göra skillnad, för människor och för djur.

“Love and Live with Passion and Compassion” är mitt egenpåhittade mantra som sammanfattar vad ett eftersträvansvärt liv är för mig. Mer läsning om mig och mina passioner hittar du i bloggen – välkommen!